Featured Post

08 March 2012

defne'nin dünyası...

Defne'nin hayalindeki mesleklerimiz:) 
annem şarkıcı, babam kovboy
ben de veteriner:)

Defne babasını muhtemelen Red Kit'le özdeşleştirerek, ona kovboyluk payesi verdi. Beni kimle özdeşleştirdi bilemedim ama sormadım da:) Küçükken ben de şarkıcı olmak isterdim. Kızım da öyle görmek istemiş beni, hoşuma gitti, bu sesle beni şarkıcı yapacak tek kişi de Defne'dir zaten:)
Defne ne kadar hayvanları sevse de, kedi köpeğe yaklaşmaktan oldukça korkar, "bu korkusunu yenmek için mi veteriner olmaya karar verdi acep?" diye düşünmeden edemedim, tabi onu da sormadım:) Sormak istemedim. Resimler bu haliyle kalsın istedim.


Hepinize iyi geceler...

18 comments:

  1. Ben biliyorum, efeyle konusurlarken duymustum: efe hayvan kurtaricisi ( kotu iiisanlarin elinden aliyor), defne veteriner( efenin getirdigi hayvanlari iyilestiriyor)
    Seni ben de bilemedim. Cok guzel ciziyo yaw bu defne hatun, bayiliyorum resimlerine. Bak aklima fikir getirdin! Ben de efe'nin bugun cizdigi rock grubu uyelerini tanitayim bi sonraki yazimda! İyi geceler yaaawlum.

    ReplyDelete
  2. bak sen şu hayvanseverlere:) rock grubu üyelerini merakla bekliyoruz!
    yasmin benden iyi çizdiği kesin:)

    ReplyDelete
  3. Ben resimlere bayildim! Bizim bocuge de nasil cizdigini ogretir mi Defne :)

    (Anneye de bir not: Su harf onayi zimbirtisini hic sevmedim, ozgurce yorum yazamiyorum :) )

    ReplyDelete
  4. sizin bocuk 3 yaşında sanırım, hepsi kendi harikalarını yaratıyor, yakındır sizinkiler de...
    ben de o harf onayında strese giriyorum, iyice de zorlaştırdılar, yazdığım hiçbir harfin doğruluğundan emin olamıyorum giriş yaparken, onsuz yorum da yapılamıyor sanırım hiçbir blogda, varsa bir çaresi lütfen paylaş:)
    sevgiler...

    ReplyDelete
  5. Evet bizim bocuk 3 yasinda :) Son harikasi bir boncugu burnuna sokmak oldu Pazartesi gunu, kalpten goturecekti beni! O an careyi anneanne buldu, karabiber surdu burnuna, yaniyoooo yaniyooo diyerek hapsurdu :) Boncuk elimize uctu. Allah'tan gelip ne yaptigini soyledi, yoksa haberimiz olmayacakti! 1 sn gozonunden ayirmaya gelmiyor bocuk milletini.

    Harf iskencesine dur demek icin...
    Settings - Comments - Show word verification for comments? - NO

    Olmali. Spam endiseniz varsa ya da sizin bilgisayar basinda olmadiginiz zaman abuk subuk bir durum olmasin diyorsaniz, comment moderation i always yapabilirsiniz.

    Dilerim ise yarar :)

    ReplyDelete
  6. çok geçmiş olsun, olayı yaşarken eminim çok korkmuşsunuzdur da, anneanne super çözüm bulmuş:)
    meraklı bocuk:)
    harf işkencesini durdurdum sanırım sayende, oh be rahatladım, çooook teşekkürler:)))

    ReplyDelete
  7. Deneyelim hemen durmus mu bakalim ;-)

    ReplyDelete
  8. yaşasııııın:) çok teşekkürler berceste, sayende kurtulduk o eçiş büçüş harflerden...

    ReplyDelete
  9. Iyi de o ayarlamayi blogu acarken siz yapiyorsunuz :)

    Ben de Simple sablonunda tiklayip takip etme secenegini tam yapamadim :( Eskiden ayri pencerede acilsa da o opsiyon vardi, yenilik yapip kaldirmislar. Simdi bir secenekte var gibi duruyor ama onda da yorum yazana tek tek cevap veriyorsunuz, mail gelince okurken isler karisiyor :( Ayrica ben pop up - ayri acilan pencereyi seviyordum.

    Varolani bir degistirmeyip bu yengeci evinde rahat biraksalar :P

    Sevindim bu iskencenin bittigine, harflerin gittigine, bol bol yorum yaziyorum goruldugu uzere :P Neyse susayim artik ben :)

    ReplyDelete
  10. blogu bana sağolsun arkadaşım yasemin(blogroll'umda göreceksin) açtığı için, bu işleri çok bilmiyorum, zırt pırt yapılan güncellemeleri de takip edemiyorum, en basit hali en güseli...
    yorumlarınla bugün günüm şenlendi, her zaman beklerim yorumlarını:)

    ReplyDelete
  11. Sustum dedim ama gene yazacagim :) Yasemin'i Isil ve Evren'den dolayi taniyorum ve uzun suredir benim blogroll'da da linki var :)

    ReplyDelete
  12. blog dünyası küçük:) linklerini inceleyim en iyisi...sevgiler,

    ReplyDelete
  13. defne bana da bi meslek bulsun ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah hah haa:) bi ümit görsem kendimde, şarkıcılığa soyunacağım ama...:) sorayım ben gene de defne'ye senin mesleğini...

      Delete