Featured Post

30 October 2013

Başka bir annem olsa ne olurdu?

Sen misin havalara girip basket oynamaya kalkan? Hala geçmedi dizimin ağrısı. Hangi tanıdığımla konuşsam, "diz ihmale gelmez!" dedi. Tırsa tırsa doktora gittim dün.
"İyice dinleneceksiniz, bu ilaçları da alın, cumaya kontrol edeceğim, geçmezse, MR"
 "Ya hemen de MR diyorsunuz!"
 "Bakın hemen MR demiyorum" dedi. Uzatmayına getirdi konuyu. Ben de MR çektirmeden, konu büyümeden iyileşmek için, evde mütemadiyen dizlerimi uzatıyorum. Hemen geçsin istedikçe, geçmiyor meret. Önce ağrının varlığını kabul etmek gerekiyor sanırım. Tamam kabul ettim!
*
Bir taraftan da, evde oturmak çok iyi geldi. Ne zamandan beri, Defne'nin resimlerini düzenlemek istiyordum. Bacaklarımı pufa uzatıp oturdum koltuğa, miniklikten beri yaptığı tüm resimlerine baktım, kimilerini eledim, kimilerini özenle dosyaya yerleştirdim.
Defne resimli hikaye yapar ara ara. Ben resimlerine bakarken, arada zımbalı boş bir kitapçık buldum. "Bak tam resimli hikaye yapmaya uygun kağıtlar, ister misin?" dedim. "Aaa dur yapayım" dedi. Ve yaptı:)
*
Sözü çok uzatmadan ona devrediyorum:)
Kapak Resmi
Hikayenin adı: Başka bir annem olsa ne olurdu?
Kırlarda gece lambası ve komodin:)

İyi cevap vermişim:)

"Defne'nin soruları ona zor gelmişti..."
Halaa gülüyorum...:)))


4 comments:

  1. Defne seni seviyorum:) ve seni acil en kısa zamanda görmem lazım!

    ReplyDelete
  2. bu arada geçmiş olsun Füsuncum:(((

    ReplyDelete
  3. :))) ya füsun görüyosun diz miz diil bu sorular seni yatırmış. hikaye nefis. çizimler proporsiyon filan da müthiş. o soru işaretli düşünce balonuna da bilhassa bayıldım. öpüyorum defne’yi, sevgiler hepinize…

    ReplyDelete
  4. yazılarda "notify" kısmını işaretlemeyi unuttuğum için, yorumları genelde biraz geç görüyorum, kusuruma bakmayın, sağolun arkadaşlar:))

    ReplyDelete