Featured Post

03 December 2011

3. gün ...



Kafa kazan! Yatarak yazabiliyorum ancak. Bütün günü leyla gibi geçirdim.
Dün gece kızlarla dışarı çıkmıştık. İçelim güselleşelim derken, kopup gitmişim. Çoooook uzun zamandır böyle sarhoş olmamıştım. Bir şey değil ne zaman koptuğumu ne ben ne çevremdekiler anladı. Ama ayağa kalkınca herşey anlaşıldı tabi! Çok şanslıyım ki, müthiş arkadaşlarım var.Gecelerini sarhoş arkadaşlarını ayıltmakla geçirmeyi planlamıyorlardı muhtemelen ama sağolsunlar sayelerinde gözümü açabildim. Hoş Sibel sabahki emekleme hallerimi de biliyor ama o kadar detaya girmeyeyim artık...
Sabah Defne beni evde göremeyince, Mit Defne'ye evde olmama sebebimi açıklamış. İşte "eğlencede içkiyi biraz kaçırmış annen, Sibel'de kalmış vs..." "Eğlenmek demek içki içmek mi demek?İçmeseymiş" diye söylenmiş Defne:)
Neyse, bir müsibet bin nasihattan iyidir derler ya, 30 günlük plana alkol almamayı da ekleyeceğim. Gerçekten alkol sınırı aşınca iyi olmuyor. Ben bile Dr.Jekyll-Mr Hide tarzı bir değişime giriyorum ki, kendimden korkuyorum.
Bugüne gelirsek, bugün hava harikaydı, taksiyle eve dönüyordum, son dakikada kaptanı Caddebostan sahil tarafına döndürdüm. Buğulu kafayla bir banka oturdum, gözlerimi kapadım ve güneşin tadını çıkarmaya çalıştım. Başta çok parlak değildim ancak sonra kağnı hızında da olsa, yürüyüş bile yaptım. Defne'yle Mit de geldi sonra sahile. Tabi Defne'nin enerjisine bugün hiç ayak uyduramadım. Neyse ki, o da halimden anladı biraz, evde bana kitaplar okudu. Ben de ara ara uyuklayabildim bu sayede. Ama günün sonunda, "sen de bugün benimle hiç ilgilenmedin" diye lafını koydu da yattı.
Olabilir Defne'cim, insanız işte.
Fotoları çekiyorum ancak şu an yükleyecek durumum yok. topluca yüklerim bu gidişle...
Defne'nin çok sevdiği Katy Perry'nin HotN Cold parçasıyla aranızdan ayrılıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=kTHNpusq654

Hadi herkes kendine iyi baksın...

5 comments:

  1. Ah nasil kacirdim sarhos halini tabii eglenceli kismini, yoksa sonrasi icin sibel'e uzuldum. İnsallah mutlu icmisindir yoksa iyice fena:) afferim fusunum, icsen de mini etekli olsan da pes etme, takipteyim bak :)

    ReplyDelete
  2. edim sen misin?:) iyi başlayıp pek mutlu bitmedi diyelim ama olsun, o da öyle bir gündü, her günü olduğu gibi kabul ediyoruz:)

    ReplyDelete
  3. ben de gecenlerde aynen oyle bir sarhos oldum ve inanir misin benim 1 aylik planimda da icki icmemek var, ama simdi yilbasi da giriyo bu bir ayin icine, oyle gunler sayilmaz dimi :-)

    ReplyDelete
  4. o günler sayılmaz tabü fulyacım:)

    ReplyDelete
  5. Neyse Allahtan kırk yılda bir oluyor, Fusunun böyle içip içip dağıtması. Duyduğuma göre barı da dağıtmış. Masaları ters çevirmiş.
    Hehe:-) Defneye burasını söylemedik tabi..Mit

    ReplyDelete